کود مرغی

مرکز فروش انواع کود مرغی خشک

آیا می دانید که چرا کودهای مرغی فرآوری شده را خشک می کنند؟ خشک سازی
کودهای مرغی چه فوایدی در امر کشاورزی ارگانیک می توانند داشته باشد؟ انواع
این کودها معمولا به چه شکل هایی در مراکز فروش عرضه می گردند؟
متخصصان در امور کشاورزی توصیه نموده اند که کودهای مرغی جمع اوری شده از
مرغداری ها را حتما قبل از استفاده فرآوری کرده و مواد مضر و غیر ضروری و
آلودگی های موجود در کودها را از بین برده و بعد آنها را مورد استفاده قرار
دهند به این صورت کودهای مرغی به موادی کاملا مفید و سرشار از مواد غذایی
برای گیاهان تبدیل می گردند.

برای فرآوری کودهای مرغی نیاز است که در حین تولید، کودهای مرغی را با بخار
و حرارت فراوان خشک نموده و تمامی آلودگی ها، باکتری ها و بیماری های
موجود در کودها را از بین ببرند. در این حالت کودهای مرغی به واسطه ی
حرارتی که می بینند رطوبتشان را از دست داده و حجمشان 20 الی 30 درصد کاهش
پیدا می کند و تمام باکتری ها و کالوژن های خطرناک برای گیاهان از بین رفته
و نابود می شوند.

کودهای مرغی را پس از خشک شدن به اشکال مختلف از جمله پلیتی، گرانوله و
پودری  در آورده و بسته به نیاز مصرف کنندگان بسته بندی می نمایند و به
بازار عرضه می کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا