کود مرغی

فرآوری کود مرغی با روش سیلو

ترکیب کود مرغی خام بعد از فرآوری آن با روش سیلو چه تغییراتی خواهد کرد؟ آیا فرآوری کود مرغی با این روش مناسب است؟ کود فرآوری شده به روش سیلو چه فرآیندی را طی می کند؟
در اغلب کشورهای دنیا کودهای خام اولیه که از بستر مرغداری ها جمع آوری می گردد را تواماً با ضایعات کشاورزی مانند علف های هرز بصورت سیلو ذخیره میکنند.

البته به شرط اینکه جهت فرآوری مطلوب، رطوبت لازم به میزان 45 الی 65 درصد و نیز کربوهیدرات قابل حل به قدر کفایت وجود داشته باشد.

به استناد آزمایشات انجام گرفته در دانشگاه آیوا در امریکا، استفاده از روش سیلو با میزان رطوبت حدود 45 درصد، باعث تشکیل اسید لاکتیک لازم و پائین آمدن PH کود مرغی و ثبات عناصر غذائی موجود در کود می گردد.

این در شرایطی است که سیلویی با میزان رطوبت حدود 20 درصد، موجبات بالا رفتن آمونیاک و بدنبال آن کاهش ارزش غذائی کودهای مرغی را باعث خواهد شد.

جهت استفاده از روش سیلو بایستی کاه برنج را همراه با کود ذخیره نمود.

ذخیره مدفوع به روش سیلو راهی مناسب جهت فرآوری آن است که در دامداری ها برای خوراک دام از آن استفاده می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا