کود مرغی

3 روش فرآوری نمودن کود مرغی

کود مرغی که زمانی ترکیبات آن ناشناخته بود و خطرات زیست محیطی را ایجاد می کرد حال میتوان با 3 روش فرآوری نمودن به یک ثروت دست یافت.
کودهای موجود در قفس ها و مرغداری ها، چنانچه با تاخیر زیاد جمع آوری گردد از ارزش غذایی آن ها کاسته خواهد شد.
بعد از جمع آوری به موقع کودهای مرغی از بستر، بایست آن ها را فرآوری نمود که 3 روش جهت فرآوری کودهای مرغی به اختصار ارائه شده است:

دپو یا انباشته کردن کود:
در این روش پس از جمع آوری کود، آن ها را در محلی خارج از محیط مرغداری ها انباشته کرده که البته بهتر است درون گودالی که بدنه و کف آن از سیمان است، کودها را انباشته نمود و حداقل هر دو روز یک بار آن ها را زیر و رو کرد.

پائین آوردن رطوبت یا خشک کردن کود:
در این روش با استفاده از دستگاه های خشک کن یا مواد رطوبت گیر، کودهای مرغی بصورت بلوک شده به بارار عرضه می گردد.

خواب کود در سیلو:
در این روش فضولات موجود در بستر مرغداری ها را بهمراه علف های هرز و سایر ضایعات کشت و کار بصورت سیلو نگهداری می کنند، کی طی آن مواد غذایی موجود در کودهای مرغی به میزان قابل توجهی حفظ می گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا