کود مرغی

کود مرغی سنتی بهتر است یا مکانیزه؟

آیا می دانید کود مرغی چگونه و به چند روش تهیه می گردد؟ آیا با ساخت کود مرغی به روش سنتی یا مکانیزه آشنایی دارید؟ ترکیبات کود مرغی در کدامیک از این دو روش بهتر است؟
کودهای مرغی معمولا بصورت سنتی و توسط مرغداران تهیه می گردد.
مرغداران کودهای خام جمع آوری شده از سالن ها را به بیرون از مرغداری و معمولا در اطراف و نزدیک زمین های کشاورزی خود دپو می کنند و مدت زیادی حدود نیمی از سال در هم آنجا رها می کنند، کودهای خام بدلیل بودن در معرض نور مستقیم خورشید از نظر کشاورزان سالم سازی و کاملاً خشک می شود، حال بهترین زمان ممکن برای توزیع کود در زمین کشاورزی است.

ولی بررسی های علمی بیانگر این مهم است که تهیه کود با روش سنتی، همیشه سلامت کود را تضمین نخواهد کرد، چرا که کودهای رها شده در فضای آزاد در معرض باد و احیاناً بارش باران قرار خواهند داشت و بسیاری از عناصر مغذی کودها به شکل گاز هدر خواهند رفت.

لذا معایب تهیه کود مرغی به روش مکانیزه بسیار کمتر بوده و قدرت حاصل خیزی بهتری را برای خاک ایجاد نموده و نکته مهم دیگر اینکه کشاورزان در زمان لزوم به آسانی می توانند کودهای آماده را خریداری و تهیه نمایند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا