کود مرغی

نحوه تولید کود مرغی فرآوری شده

آیا تاکنون درمورد کود مرغی و نحوه تولید آن مطلبی خوانده اید؟ به نظر شما چه موادی به کود مرغی اضافه می شود تا به کود فرآوری شده تبدیل گردد؟
برای این که کیفیت کودمرغی حاصل از پرورش گاه های مرغ، بالا تر برود آن را در طی عملیاتی فرآوری نموده و مواد مغذی دیگری به آن اضافه می نمایند. این فرآیند، در روش های مختلفی انجام می گیرد.
در روش دپو کردن کود های تازه در گودالی ریخته شده و روی آن ها پوشانده می شود. البته لابلای آن ها، آب پاشی می شود. بعد از مدت زمان معینی که واکنش های تخمیری صورت گرفت، آماده ی مصرف خواهند شد. روش دیگر خشک کردن بوسیله نور خورشید یا دستگاه های خشک کن است که بلافاصله کود خشک شده و در حجم کمتری آماده می گردد که در این روش به دلیل حرارت بالا تخم ها یا لارو های آفات از بین رفته و کود ها استریل می گردند.
البته روش سیلو کردن کود ها به همراه خاشاک و علوفه نیز موجود است که در ایران مرسوم نیست و کود آماده شده بیشتر برای خوراک دام استفاده می گردد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا