کود مرغی

مرکز خرید انواع کود مرغی فرآوری شده

آیا می دانید چرا کودهای مرغی را فرآوری می کنند؟ کودهای مرغی را چگونه فرآوری می کنند؟ فرآوری کودهای مرغی به چه فعالیتی گفته می شود؟ کودهای مرغی فرآوری شده به چه نحوی در مراکز خرید به فروش می رسند؟
فضولات مرغ ها یا همان کودهای مرغی تولید شده هر چه زوذتز از مرغداری ها جمع آوری شوند مواد آلی موجود در آنها از قبیل پروتئین ها کمتر هدر می روند.

دو عمال مهم در تجریه کودهای مرغی رطوبت و حرارت می باشند بطوری که هرچه حرارت و رطوبت وارده به کودهای مرغی بیشتر باشد مقدار بیشتری ازت آلی آن تبدیل به ازت معدنی می گردد از این رو لازم است که حتما کودهای مرغی پس از جمع اوری فرآوری شوند.

کودهای مرغی را به سه روش دپو کردن کود، خشک کردن کود و سیلو کردن کودها می توان فرآوری نمود.

روش دپو کردن یا روی هم انباشتن کود: در این روش کودهای مرغی را پس از جمع آوری در فضای سربسته ذخیره کرده و هر چند روز یکبار آن را زیر و رو می کنند.

روش خشک کردن کود:
 در این روش کودهای مرغی را پس از جمع آوری خشک می کنند که خشک کردن کود سبب کم شدن حجم ان و سهولت در امر نگهداری و حمل و نقل ان می شود.

روش سیلو کردن کود: 
در این روش کودهای مرغی را به همراه کاه، پوسته برنج و ذرت در سیلوها ذخیره  می کنند بشرطی که بتوان رطوبت 40 تا 65 درجه را در آن فراهم نمود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا