کود مرغی

فروشگاه بزرگ کود مرغی فرآوری شده

آیا می دانید کودهای مرغی را طی چند مرحله و چگونه فرآوری می کنند؟ آیا می دانید دلایل عمده ی فرآوری کودهای مرغی و عرضه و پخش آنها در مرکزهای پخش شهرهای بزرگ کشور چیست؟
کودهای مرغی تولید شده از فضولات مرغ ها و مواد بستری آنها می باشد که این کودها دارای مواد غذایی بسیار با ارزشی در خود بوده و از بهترین کودهای حیوانی برای رشد و نمو گیاهان بشمار می آیند. کودهای مرغی ممکن است در حین تولید، جمع آوری و یا نگهداریشان آلودگی ها و باکتری هایی از محیط به آنها انتقال یافته باشد و اگر از آنها در کشاورزی استفاده شود به گیاهان آسیب وارد کنند. از این رو بهتر است که از کودهای مرغی تازه در کشت و کار استفاده نکرده و کودها را حتما پس از جمع آوری فرآوری کنند.

فرآوری کودهای مرغی را در پنج مرحله انجام می دهند.
مرحله اول گندزدایی و پاکسازی کودهای مرغی می باشد که در این مرحه تمامی مواد اضافی را از کودهای مرغی چدا می کنند.
مرحله ی دوم مرحله خشک سازی کودهای مرغی می باشد که در این مرحله کودهای مرغی را با روش های مدرن و مکانیزه خشک سازی می کنند و رطوبتشان را می گیرند.
مرحله سوم مرحله ی غنی سازی کودهای مرغی می باشد که در این روش مواد مورد نیاز گیاهان را به کودها اضافه می کنند.
مرحله ی چهارم مرحله ی فشرده سازی و تغییر شکل ظاهری کودها بوده و آنها را به شکل های پلیتی گرانوله و پودری در می آورند.
مرحله ی پنجم مرحله ی بسته بندی و عرضه ی کودهای مرغی به بازار می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا