کود مرغی

فرآوری کود مرغی با روش خشک کردن

هدف از فرآوری نمودن کود مرغی چیست؟ یکی از روش های متداول فرآوری کود مرغی کدام است؟ کود فرآوری شده به روش خشک کردن چه مزیتی دارد؟
در حال حاضر خشک نمودن کودهای مرغی بلافاصله بعد از جمع کردن، در اکثر کشور ها روشی رایج است.

این روش باعث کم شدن حجم کودها به اندازه 25 الی 35 درصد میزان حجم کودهای خام اولیه خواهد شد.

به همین روی جهت ذخیره کودها فضای به مراتب کمتری مورد نیاز بوده و علاوه بر آن هزینه های حمل و نقل نیز کاهش خواهد یافت و از همه مهم تر اینکه در این روش حشرات و لاروهای موجود در کودها مجال رشد و نمو نخواهند یافت.

اجرای این عملیات معمولاً به صورت طبیعی، یعنی با استفاده از نور آفتاب، و یا به صورت مکانیکی و با دستگاه های کود خشک کن انجام خواهد شد.

در حالت اول، درصد بسیار زیادی از رطوبت کودها از بین خواهد رفت ولی کاهش رطوبت در روش دوم کمتر بوده منتها امروزه استفاده از دستگاه های مکانیکی مرسوم تر است، که البته لازمه آن صرف سرمایه بسیار جهت تهیه دستگاه ها و سوخت آنهاست.

دستگاه های مکانیکی متنوعی در بازار وجود دارد که علاوه بر خشک کردن، کودها را به صورت پلیت شده و به شکل بلوک درآورده که به راحتی در اختیار مصرف کننده قرار می گیرند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا