کود مرغی

تولید بهترین کود مرغی خشک

آیا می دانید که چرا کودهای مرغی جمع آوری شده از مرغداری ها را پس از فرآوری، خشک سازی می کنند؟ آیا می دانید بهترین کودهای مرغی تولید و فرآوری شده چه مشخصات و خصوصیاتی دارند؟
کودهای مرغی یکی از با ارزش ترین مواد در کشاورزی محسوب می شوند. این کودها سرشار از مواد غذایی مانند پتاسیم و فسفر و عناصر ریز مغذی بوده و تأثیر بسزایی در رشد و نمو گیاهان دارند.

کودهای مرغی در کنار تمام خواصی که دارند ممکن است هنگام تولید و یا جمع آوری، آلودگی ها و باکتری هایی به آنها انتقال یافته باشد و این باکتری ها به ریشه ها و اندام گیاهان آسیب می رسانند و موجب ریشه سوزی در گیاهان می شود.

برای نابود سازی باکتری ها و آلودگی های موجود در کودها آنها را با حرارت زیاد خشک سازی کرده و این آلودگی ها و باکتری ها را سوزانده و نابود سازی می کنند. این حرارت زیاد موجب ضدعفونی و استریل شدن کودها نیز می شود.

کودهای مرغی هرچه خشک تر باشند مواد مفیدتری محسوب می شوند. چرا که کودهای مرغی خشک شده بی ضرر تر بوده و استفاده و نگهداری از آنها راحت تر می شود و مدت زمان طولانی تری می توان آنها را نگهداری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا