کود مرغی

خواص مصرف انواع کود مرغی برای سیب زمینی

تولید کنندگان سیب زمینی بیش از گذشته تمایل دارند تا خواص مصرف انواع کود مرغی را در رشد و نمو سیب زمینی دانسته و برای تهیه کود مرغی از بازارهای فروش آگاهانه خرید کنند.
کود مرغی به دلیل داشتن عناصری مانند فسفر و پتاسیم و ازت در تولید سیب زمینی اثر به سزایی داشته و بهترین میزان رشد را به این گیاه می دهد. مواد آلی موجود در خاک می بایست کمتر از 2 درصد نباشد ولی غالبا در اکثر مناطق کشور مواد آلی به میزانی کمتر از 1 درصد می رسد.
بنابراین استفاده از خواص کودهایی مانند کود مرغی که سرشار از مواد آلی است برای پیشبرد محصولات کشاورزی از جمله سیب زمینی لازم است.
امروزه بازارهای خرید شرایطی را فراهم نموده اند که هر کشاورزی قادر به دسترسی به انواع کود مرغی از جمله پلیت شده، گرانولی و پودری و غیره است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا