کود مرغی

تهیه کود مرغی ارگانیک

آیا می دانید چگونه کودهای شیمیایی باعث تخریب و کاهش ارزش غذایی خواهند شد؟ و آیا می دانید چرا امروزه در کشاورزی به تهیه کود مرغی ارگانیک توجه بیشتری می شود؟
طبق بررسی های صورت گرفته، یکی از دلایل عمده بیماری زا بودن برخی از محصولات و مواد عذایی، کاربرد و مصرف بیش از حد کودهای شیمیایی در عرصه کشاورزی است.
استفاده از کودهای شیمیایی در دراز مدت موجب فرسایش خاک و از بین رفتن عناصر تقویت کننده موجود در آن خواهد شد. که این امر باعث بیماری خاک و در نهایت آلودگی و سرطان زا بودن محصولات خواهد شد.

همین بررسی ها نشان داده است که جایگزین کردن کود مرغی بجای کودهای شیمیایی می تواند این معضل را برطرف سازد. چرا که کود مرغی، کودی ارگانیک بوده و عناصر مغذی بیشتری را وارد خاک خواهد نمود، و قابلیت حاصلخیزی خاک را بسیار افزایش خواهد داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا